Shortlease voor ZZP: de flexibele oplossing voor uw zakelijke mobiliteit

Behoefte aan een auto voor een project, seizoenswerk of tijdelijke medewerker? Shortlease is de flexibele oplossing. Ook voor starters & ZZP’ers. Kwaliteitsauto's tegen scherpe prijzen, al vanaf één maand en opzegbaar wanneer u wilt.

Zakelijk shortleasen

✅ Keuze uit auto’s van alle merken

✅ Tijdelijke mobiliteit met flexibele looptijd

✅ Scherpe leasetarieven

Offerte aanvragen

Shortlease: de ideale oplossing voor ZZP'-ers

U bent ZZP'er en weet over 2 maanden niet waar u dan weer werkt of voor welk doel u dan weer onderweg bent. Verschillende klussen en projecten hebben, vraagt dan ook om flexibele mobiliteit die daarbij past. Daarom heeft u ook kortlopend een auto nodig. Shortlease is dan de ideale leasevorm voor ZZP. Shortlease is zeer flexibel en voordelig. U loopt als ZZP’er beperkt financieel risico, want u kunt het contract na één maand opzeggen als dat nodig is.

Offerte aanvragen

De voordelen van Shortlease voor ZZP

Shortlease ZZP biedt u de volgende voordelen:
 • Flexibele looptijd: na een maand op elk gewenst moment opzegbaar
 • Keuze uit een breed aanbod jonge auto's
 • Voordelige all-in tarieven: geen bijkomende kosten, zoals onderhoud of reparaties

 • Wanneer Shortlease als ZZP’er?

  U heeft een (bedrijfs)auto nodig voor een kortlopende opdracht (voor een periode korter dan 24 maanden). Of u bent net gestart als ZZP'er en weet nog niet zeker hoe lang u een auto nodig heeft. Misschien verandert uw zakelijke situatie regelmatig of u wilt een nieuwe auto proberen, zonder een grote investering te doen. En misschien bent u net begonnen en heeft u nog geen jaarcijfers? Ook dan is shortlease een slimme keuze voor u. Met shortlease ZZP heeft u namelijk:

 • Een tijdelijke auto
 • Flexibele looptijd
 • Beperkt financieel risico

 • Bekijk het aanbod


  De voorwaarden van shortlease ZZP

  Met een shortleasecontract loopt u veel minder risico, omdat u het contract na één maand dagelijks kunt opzeggen. Daarom zijn de voorwaarden waaraan u moet voldoen ook anders (soepeler). Ook is het NIET zo dat u als starter geen shortleasecontract kunt afsluiten als u geen jaaropgave heeft met een minimale omzet. Naast een legitimatie en rijbewijs vragen wij u om uw uittreksel van inschrijving bij de Kamer van Koophandel te overleggen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.


  Liever persoonlijk contact over Shortlease ZZP?


  We helpen u graag bij het kiezen uit ons ruime aanbod auto’s voor shortlease ZZP. Maar ook over welke leasevorm het beste bij u past. We adviseren u graag.

  Neem contact op


  Veelgestelde vragen over Shortlease Zakelijk

  In dit geval adviseren we u shortlease. Dan bent u flexibel en kunt u maandelijks van auto wisselen. Shortlease is een flexibele oplossing voor iedereen die een maand of langer een auto nodig heeft. U betaalt alleen voor de tijd dat u de auto gebruikt, zonder dat u een lange termijncontract aan gaat. Shortlease biedt ZZP’ers een flexibele oplossing als zij een auto nodig hebben voor hun werkzaamheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan. We adviseren u graag over de mogelijkheden!

  Omdat shortlease ZZP beperkte financiële risico’s met zich meebrengt, is dit de ideale leasevorm voor startende ondernemers en zzp’ers. Bij traditionele full-operational lease moet u vaak een jaarrekening tonen. Bij Shortlease hoeft dat niet. Bovendien kunt u na een maand al onder het contract uit als dat nodig is.

  Er zijn vele redenen om voor shortlease te kiezen. Vooral wanneer u een (bedrijfs)auto nodig heeft voor een kortlopende opdracht (voor een periode korter dan 24 maanden) is shortlease interessant. Maar ook als u net begonnen bent. U hoeft dan namelijk niet meteen te investeren in een bedrijfsauto. En u rijdt toch een nieuwe auto: betrouwbaar en representatief. U weet precies waar u aan toe bent, want u betaalt een vast all-in bedrag per maand. Alle kosten voor reparaties, onderhoud, banden, vervangend vervoer, verzekering (all risk), afschrijving, rente en houderschapsbelasting, zitten al in het maandbedrag.