Veelgestelde vragen

Heeft u behoefte aan tijdelijke mobiliteit met een periode tot 24 maanden? Shortlease biedt de flexibele oplossing voor uw vervoersbehoefte. Bijvoorbeeld wanneer u een auto nodig heeft voor een project, seizoenswerk of een nieuwe of tijdelijke medewerker. Niet voor niets maken starters & ZZP’ers veel gebruik van shortlease.

U rijdt snel en voor een korte periode een kwaliteitsauto tegen een scherpe prijs. Shortlease is al mogelijk vanaf één maand en is daarna op ieder moment opzegbaar.

  • Flexibel contract, dus kortlopende financiële verplichting(en)
  • Aanbod van ruim 700 zo goed als nieuwe (elektrische) personen- en bedrijfswagens
  • Scherpe prijs dankzij flexibele maatwerkoplossingen
  • Snel voorzien in korte- en lange termijn mobiliteitsbehoeftes

U kunt kiezen voor 2000, 2500 of 3000 vrije kilometers per maand. U bepaalt zelf hoeveel vrije kilometers u wilt. Wij denken graag met u mee over het contract dat het beste bij u past.

Onze huurauto’s zijn WA verzekerd tegen de volgende maximale dekkingsbedragen: materiële schade: € 2.500.000,00  en/of letselschade: € 6.100.000,00.

Een Ongevallen Inzittendenverzekering is inbegrepen. Dit zijn eenmalige maximale bedragen. In geval van overlijden bedraagt dit € 10.000,00 en in geval van invaliditeit € 20.000,00.

Ja, zonder kennisgeving vooraf mag u rijden in en/of naar: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitserland.

Voor de overige landen dient u vooraf te informeren onder welke voorwaarden dit mogelijk is. In het algemeen geldt dat de huurder op de hoogte dient te zijn van specifieke lokale regelgeving (*). Autovignetten, milieu stickers etc., verplicht buiten Nederland, zijn voor rekening en verantwoording van de huurder.

Op alle huurovereenkomsten zijn de BOVAG Algemene Huur- en Leveringsvoorwaarden van toepassing. Dat is vertrouwd en betrouwbaar!

U kunt uw wensen aangeven en wij doen onze uiterste best om aan uw voorkeur te voldoen.