Volkswagen T-Cross

vanaf 699,33 / 12 maanden
vanaf 738,17 / 6 maanden
vanaf 777,00 / 1 maand

Maak hier uw keuze:

offerte aanvragen
Extra opties

Producteigenschappen

Merk Volkswagen
Brandstoftype Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Categorie SUV
Prijs tussen €700 - €999

Omschrijving

Uniek, niet in een hokje te plaatsen en kleurrijk als geen ander. En natuurlijk met een hoop standaard features, die rijden nóg leuker maken. De T-Cross is de meest compacte van de vijf SUV’s van Volkswagen. Met een lengte van 4,107 meter is hij zo’n 6 cm langer dan de Polo en 10 cm hoger. 

Wat u ook onderneemt, de T-Cross staat voor u klaar. De veelzijdigheid van deze SUV past helemaal in uw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen. De T-Cross zet veiligheid op de eerste plek. Voor bijna elke situatie heeft hij wel een slimme feature om u te helpen. 

Hij is veelzijdig en levert niet in op karakter. Hij staat op Volkswagen’s innovatieve MQB-platform (Modularer QuerBaukasten). De vooras van de T-Cross is zo ver mogelijk naar voren gebracht, waardoor de wielbasis langer is geworden, voor nóg meer binnenruimte. Hierdoor biedt de auto volop ruimte voor vijf personen. Ook heeft hij een aangename hoge zitpositie voor alle inzittenden. De bagageruimte (455 liter) is de grootste in zijn segment. De achterbank is verschuifbaar: naar achteren voor nog meer beenruimte en naar voren voor meer bagageruimte. Zo ontworpen dat u hem kan inzetten voor elke situatie.

De T-Cross is standaard rijk uitgerust met:

  • Digital Cockpit
  • Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control)
  • Airconditioning
  • Lichtmetalen velgen