Shortlease-1-maand

Shortlease 1 maand: flexibele mobiliteit


Behoefte aan een auto voor korte duur? Shortlease is de flexibele oplossing. Nieuwe en zeer jonge kwaliteitsauto's tegen scherpe prijzen. Al vanaf één maand en opzegbaar wanneer u wilt.

Ontdek aanbod

Ontdek de kracht van shortlease 1 maand

Benieuwd naar het shortleasen van een auto vanaf 1 maand? Vraag dan bij ons een offerte aan. Hoogenboom Shortlease biedt meer dan 700 auto’s die snel kunnen worden ingezet. U kunt al rijden binnen 24 uur.

Bekijk shortlease auto's

Shamir Mohuddy, manager Lease, Shortlease en rent:

‘Shortlease is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar zorgeloos en flexibel rijden zonder langdurig contract. U kunt al een auto shortleasen voor één maand. Na één maand is het contract dagelijks opzegbaar. Dat is een perfecte oplossing voor ondernemers die maximaal willen inspelen op de veranderende arbeidsmarkt. U kunt (nieuwe) werknemers een nieuwe leaseauto bieden, maar er ook weer snel vanaf als de medewerker onverhoopt vertrekt. Shortlease kan ook een oplossing zijn wanneer u vervoer nodig hebt voor tijdelijke projecten.’


De voordelen van shortlease 1 maand

Shortlease biedt bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van flexibiliteit en mobiliteit zonder langdurige verplichtingen. Het is dé oplossing voor organisaties die snel willen inspelen op veranderende behoeften en marktomstandigheden. Met shortlease kunt u uw wagenpark eenvoudig aanpassen aan de dynamiek van uw bedrijf. Voordelen in een notendop:

 • Flexibiliteit: Geen langlopende contracten. Pas uw vloot aan op basis van uw behoeften.
 • Kostenbeheersing: Optimaliseer uw uitgaven en betaal alleen voor wat u echt gebruikt.
 • Up-to-date wagenpark: Rijd altijd in de nieuwste modellen en profiteer van geavanceerde technologie.
 • Geen verborgen kosten: Transparantie staat voorop, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
 • Snelle beschikbaarheid: Direct de weg op zonder lange wachttijden.
 • Overtuigd? Vraag een offerte aan

  Offerte aanvragen


  Advies over auto leasen 1 maand

  Of u nu een startup bent die snel groeit, een bedrijf dat seizoensgebonden piekt of gewoon behoefte hebt aan flexibiliteit, shortlease past zich aan aan uw unieke situatie. Wij adviseren u graag over hoe shortlease uw mobiliteitsstrategie kan optimaliseren en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden van shortlease verder toe te lichten. Laten we samen de weg naar flexibele mobiliteit verkennen!

  Neem contact op

  Veelgestelde vragen over het auto-abonnement

  Omdat zakelijke shortlease beperkte financiële risico’s met zich meebrengt, is dit in veel gevallen de ideale leasevorm voor bedrijven. Bij traditionele full-operational lease moet u vaak een jaarrekening tonen. Bij Shortlease hoeft dat niet. Bovendien kunt u na een maand al onder het contract uit als dat nodig is.

  Shortlease is een flexibele en voordelige oplossing voor bedrijven die behoefte hebben aan een auto vanaf 1 maand. Bij shortlease leaset u een auto voor een kortere periode, meestal tussen de 1 en 12 maanden. U kunt het contract maandelijks opzeggen, waardoor u altijd flexibel bent. Een groot verschil met operational of private lease, waarbij u vaak vast zit aan een langere periode van 24, 36 of 48 maanden.

  Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor shortlease. In elke situatie waarin u als ondernemer op zoek bent naar een auto voor een kortere periode van 1 tot 12 maanden, is shortlease de beste oplossing voor u.

  Ondernemers kunnen binnen 30 seconden een Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA of Volkswagen Bedrijfswagen voor shortlease vanaf 1 maand bestellen. Selecteer op prijscategorie, merk, type auto of brandstoftype zoeken. Dan rolt ons uitgebreide aanbod er vanzelf uit, inclusief een transparant prijskaartje. Zaken als tankpas, laadpas, all season-banden, trekhaak of automaat kunnen ook als optie worden aangevinkt. Als u ’s ochtends een auto bestelt, kan u soms dezelfde dag nog in die auto rijden.