Kort en flexibel auto leasen? Shortlease is de oplossing

Een auto zakelijk shortleasen heeft vele voordelen. U rijdt in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand, zonder aanbetaling. In dat bedrag zijn onderhoud en verzekeringen inbegrepen. U weet voor uw maandelijkse kosten waar u aan toe bent en komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. De looptijd van een shortlease contract is vanaf een maand tot 24 maanden. Na afloop van het contract levert u de auto weer in en heeft u nergens meer omkijken naar. Op naar de volgende klus! En u rijdt altijd in een moderne en nieuwe auto: betrouwbaar en volledig ontzorgd.

Wanneer Shortlease?
Heeft u behoefte aan tijdelijke mobiliteit met een periode tot 24 maanden? Shortlease biedt de flexibele oplossing voor uw vervoersbehoefte. Bijvoorbeeld wanneer u een auto nodig heeft voor een project, seizoenswerk of een nieuwe of tijdelijke medewerker. Niet voor niets maken starters & ZZP’ers veel gebruik van shortlease.

Hoe werkt Shortllease?

U rijdt snel en voor een korte periode een kwaliteitsauto tegen een scherpe prijs. Shortlease is al mogelijk vanaf één maand en is daarna op ieder moment opzegbaar.

Waarom Shortlease bij Auto Hoogenboom?

  • Flexibel contract, dus kortlopende financiële verplichting(en)
  • Aanbod van ruim 700 zo goed als nieuwe (elektrische) personen- en bedrijfswagens
  • Scherpe prijs dankzij flexibele maatwerkoplossingen
  • Snel voorzien in korte- en lange termijn mobiliteitsbehoeftes