Private shortlease: flexibel rijden in een nieuwe auto

Bent u particulier en heeft u tijdelijk een auto nodig? Vraag naar de mogelijkheden bij Hoogenboom Shortlease. Voor particulieren bieden wij een auto abonnement aan. Bij een auto abonnement betaalt u maandelijks een vast bedrag, rijdt u in een nieuwe auto en kunt u snel instappen. Een van de voordelen van auto abonnement is dat u geen BKR-registratie ontvangt en dat het contract maandelijks en kosteloos opzegbaar is.Behoefte aan een auto voor korte duur? Shortlease is de flexibele oplossing. Nieuwe en zeer jonge kwaliteitsauto's tegen scherpe prijzen. Al vanaf één maand en opzegbaar wanneer u wilt.

Interesse? Vraag een offerte aan

Ontdek private shortleasen

Benieuwd naar private shortlease? Vraag dan bij ons een offerte aan. Hoogenboom Shortlease heeft een uitgebreid aanbod van meer 700 auto’s die u snel kunt rijden. Van elektrische auto’s tot personenwagens en bedrijfswagens. U kunt al rijden binnen 24 uur.

Bekijk het aanbod

De voordelen van private shortlease bij Auto Hoogenboom

 • Flexibiliteit: Geen langlopende contract. =
 • Rijd altijd in het nieuwste model en profiteer van geavanceerde technologie.
 • Snelle beschikbaarheid: Direct de weg op zonder lange wachttijden..
 • Overtuigd? Vraag een offerte aan

  Offerte aanvragen


  Wat is het verschil tussen private shortlease en het auto abonnement?

  Bij Private Lease en Auto abonnement betaalt u een vast bedrag per maand. Hierbij zit de wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud inbegrepen. Het grote verschil is dat het auto abonnement een flexibel alternatief is voor private lease. Bij het auto abonnement kunt u snel instappen, krijgt u geen BKR- registratie en is het maandelijks opzegbaar. Interesse in private shortlease?

  Private shortlease

  Veelgestelde vragen over private shortlease

  Als u kiest voor Private Lease dan rijdt u een nieuwe auto voor een vaste periode van 24, 36 of 48 maanden. Kiest u voor het auto-abonnement? Dan stapt u snel in een nieuwe auto en zit u niet vast aan een langlopend contract. U kunt maandelijks kosteloos opzeggen.

  Lees alles over private lease op https://www.autohoogenboom.nl/private-lease/.

  Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor private lease. Bij private lease en het auto-abonnement rijdt u voor een vast all- in bedrag per maand in een nieuwe auto. Het grote voordeel van een auto-abonnement is dat het super flexibel is. Het is een maandabonnement dat u maandelijks kunt opzeggen. U zit niet vast aan een langlopend contract. Bij private lease starten de contracten bij 24 maanden.

  Bij een shortlease privé, oftewel het auto-abonnement heeft u keuze uit autos en opties uit voorraad. SEAT en Skoda bieden een auto-abonnement. Ontdek het Flexibel abonnement van SEAT: https://www.autohoogenboom.nl/acties/seat-flexibel-maandabonnement/ Ontdek het Skoda maandabonnement: https://www.autohoogenboom.nl/skoda/acties/skoda-maandabonnement-2023/

  Voor particulieren biedt Auto Hoogenboom het auto abonnement als goedkoopste shortlease optie. Dit is vergelijkbaar met shortlease. Shortlease is alleen voor bedrijven. Verder zijn de voorwaarden gelijk: De looptijd is kort, meestal tussen de 1 en 12 maanden. Door de korte looptijd is het auto-abonnement een zeer flexibele leasevorm. U kunt de auto dus snel en gemakkelijk omruilen als u bijvoorbeeld van baan verandert of naareen andere stad verhuist.