Klantervaring VNOM

VNOM kiest voor shortlease bij Auto Hoogenboom vanwege gemak en flexibiliteit


VNOM is een technisch uitzendbureau voor vakmensen in de techniek, bouw en office. Andrea Plomp, manager backoffice bij VNOM werkt al 7 jaar bij dit snelgroeiende bedrijf. Het bedrijf zet inmiddels zo’n 1000 specialisten weg bij verschillende bedrijven. Daarvan hebben er velen een auto nodig om op de werkbestemming te komen. Auto Hoogenboom is daarvoor hun partner.

Snel schakelen
VNOM begon met een vestiging in Rotterdam en inmiddels zitten ze in Utrecht, Breda en Amsterdam. Het is een snelgroeiende salesorganisatie. Dat vraagt om snel schakelen. “Als we een juiste match hebben, willen we die het liefst de volgende dag laten starten. Als iemand dan een auto nodig heeft, dan is het ook fijn als je die de volgende dag mee kan geven. Dat lukt vrijwel altijd bij Auto Hoogenboom.” vertelt Andrea. 

Andrea Plomp van VNOM: “Waarom shortlease? Alles wordt geregeld en als ik vandaag of morgen een auto nodig heb, lukt dat vrijwel altijd.”

Prettige samenwerking, gemak en flexibiliteit
Andrea: “We hebben een combinatie van long lease voor medewerkers die bij ons vast in dienst zijn en shortlease voor onze flexibele uitzendkrachten en voor medewerkers die een voorloopauto nodig hebben tot ze een eigen auto uitzoeken. Alles wordt geregeld en Auto Hoogenboom kan snel leveren. Het voordeel is ook dat het contract dagelijks opzegbaar is. Dus als een uitzendkracht ineens stopt, dan wordt de auto de volgende dag al opgehaald. En is er iets mis met een auto? Dan krijgen we een factuur en hoeven we zelf niets te regelen. De prettige samenwerking biedt ons vooral gemak en flexibiliteit.”Ook geïnteresseerd in shortlease?

Bekijk ons aanbod


Wilt u persoonlijk advies? Neem contact op met de afdeling via 010 - 410 57 99 of stuur een bericht naar arjen.bruggeman@autohoogenboom.nl