Klantervaring ECT

Auto Hoogenboom ontzorgt de ECT Delta terminal op wagenparkbeheer met shortlease


Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) is een van de grootste containerterminal operators van Europa. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee. Het bedrijf heeft functiegebonden leaseauto’s in het wagenpark. Een aantal functies geeft recht op een leaseauto en dan wordt er meestal gekozen voor operational lease. De medewerker mag dan voor een bepaald bedrag zelf een auto kiezen. Maar als iemand net in dienst komt en bijvoorbeeld nog in de proeftijd of het jaarcontract zit, wordt er eerst gebruikgemaakt van shortlease. Daarbij zijn de Volkswagen Golf en de T-Roc de populairste modellen.

Michael Pors (medewerker Bedrijfsadministratie): “Shortlease is de ideale oplossing voor een ‘voorloopauto’.”

Michael Pors beheert het wagenpark van ECT al sinds 2009 en doet graag zaken met Auto Hoogenboom. Hij heeft vaste contacten binnen Auto Hoogenboom, zo ook met de afdeling shortlease & verhuur. “Ook als ik auto’s huur, dan klop ik altijd aan bij Auto Hoogenboom. Het fijne is dat ik ze maar hoef te bellen of mailen als ik wat nodig heb en het wordt geregeld. Auto Hoogenboom neemt zelf contact op met de berijder over aflevering en locatie, ik zorg voor de huurovereenkomst en administratieve en financiële afhandeling zoals de bijtelling. Ik word goed ontzorgd, er werken vriendelijke mensen en ik heb prettige contacten. Wat wil je nog meer in een samenwerking?”


Ook geïnteresseerd in shortlease?

Bekijk ons aanbod


Wilt u persoonlijk advies? Neem contact op met de afdeling via 010 - 410 57 99 of stuur een bericht naar arjen.bruggeman@autohoogenboom.nl