Bedrijfswagen

Shortlease een bedrijfswagen


Bent u tijdelijk op zoek naar een bedrijfswagen? Dan is Shortlease een slimme keuze. Hoogenboom Shortlease en Rent biedt allerlei bedrijfswagens via Shortlease: van bestelauto’s, pick-ups tot elektrische bussen. Bekijk snel het aanbod.

Bekijk het aanbod

Waarom bedrijfswagen Shortlease bij Auto Hoogenboom?

 • Kwalitatieve en jonge bedrijfsauto’s
 • Scherpe en transparante all-in tarieven
 • Groot en uitgebreid aanbod Volkswagen bedrijfswagens

 • Hoe kiest u de juiste shortlease bedrijfswagen?

  Het kiezen van de juiste bedrijfswagen kan een uitdagende taak zijn, vooral als u flexibiliteit en financiële efficiëntie wilt combineren. Daarom hebben laadvermogen/  laadlengte en laadvolume en andere specificaties bij elke auto voor u op een rij gezet. Zo kiest u gemakkelijk voor iedere behoefte de juiste bedrijfsauto.

  Bekijk het aanbod

  De voordelen van Shortlease voor bedrijfswagens

 • Flexibele looptijd vanaf één maand
 • All-in-bedrag dus inclusief kilometers en onderhoud
 • Vervangend vervoer wanneer uw bedrijfswagen plotseling tot stilstand komt
 • Een shortlease bedrijfswagen staat niet onnodig stil voor de deur! Heeft u tijdelijk geen bedrijfswagen nodig dan levert u hem in en heeft u ook de kosten niet
 • Veelgestelde vragen over Bedrijfswagen Shortlease

  Shortleasen is ideaal voor bedrijven met een flexibele of seizoensgebonden vervoersbehoefte. Heeft u slechts een deel van het jaar een extra bedrijfsauto nodig? Een shortlease bedrijfswagen staat niet onnodig stil voor de deur! Wij hanteren een minimale leasetermijn van slechts één maand. Daarna kunt u op elk gewenst moment opzeggen. Shortlease dé bedrijfswagen en loop geen enkel financieel risico!

  De Volkswagen Transporter wordt niet voor niets de bus der bussen genoemd. De bus heeft een hoog laadvermogen. En het is een bus waarmee u voor de dag kunt komen. Ook de Volkswagen Caddy is populair onder ondernemers. Deze compacte bestelwagen staat bekend om zijn veelzijdigheid, efficiëntie en praktische functies. Ondanks zijn compacte formaat biedt de Volkswagen Caddy voldoende laadruimte. Een goede keuze voor bedrijven die veel in stedelijke gebieden werken en behoefte hebben aan een wendbare bedrijfswagen die gemakkelijk in druk verkeer kan manoeuvreren.

  Voor elk bedrijf met een tijdelijke vervoersbehoefte is Shortlease een goede keuze. Denk bijvoorbeeld aan:

  Projectmatige bedrijven Werkt u vaak projectmatig? Dan heeft u soms tijdelijk extra voertuigen nodig. Shortlease is dan de perfecte oplossing om flexibel en kostenefficiënt te blijven.

  Tijdelijke medewerkers Heeft u tijdelijke medewerkers in dienst, bijvoorbeeld voor seizoensgebonden werk? Dan kunt u ze met shortlease voorzien van een bedrijfswagen voor de duur van het contract.

  Daarnaast is shortlease een goede optie voor:

  Startende ondernemingen. Shortleasen is zeer geschikt voor startende ondernemers. Want als u net een bedrijf begint wilt u wel snel over een bedrijfswagen beschikken, maar niet vastzitten aan langlopende verplichtingen. Met shortlease heeft u het gemak van de bedrijfsauto, maar geen jarenlang contract!

  Projectmatige bedrijven. Werkt u vaak projectmatig? Dan heeft u soms tijdelijk extra voertuigen nodig. Shortlease is dan de perfecte oplossing om flexibel en kostenefficiënt te blijven.

  Tijdelijke medewerkers. Heeft u tijdelijke medewerkers in dienst, bijvoorbeeld voor seizoensgebonden werk? Dan kunt u ze met shortlease voorzien van een bedrijfswagen voor de duur van het contract.